14-02-2016

Data Wrangling: de nieuwe vorm van Self-Service Data-integratie

Deel dit bericht

Tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 6 en 7 april, wordt naast een selectie onafhankelijke internationale topsprekers ook een aantal case presentaties gegeven door sponsoren van het evenement. Zojuist is de eerste case presentatie van Gold sponsor Trifacta bekendgemaakt.

In het verleden werd data-integratie opgelost door middel van programmering (Input-Process-Output), gevolgd door een tijdperk van ETL (Extract-Transform-Load). Tegenwoordig zoeken bedrijven naar de best-of-breed technologieën in de complete data supplychain. Data Wrangling is een belangrijk onderdeel in deze oplossingsstrategie omdat het de business users (data analisten, data scientists, e.a.) de mogelijkheid geeft om gemakkelijk rauwe en complexe data te verkennen, transformeren en raffineren naar een gestructureerde indeling voor analysegebruik. Trifacta, wereldleider in data wrangling software, biedt een unieke technologie waarin gebruiker en machine samenwerken en van elkaar leren. Het bedrijf brengt hun EMEA Field CTO Bert Oosterhof naar de DW&BI Summit om te vertellen over de waarom, wat en hoe van data wrangling.

De case presentatie genaamd 'Data Wrangling: A new way of Self-Service Exploration, Refining and Structuring of All Data', wordt gepresenteerd op 6 april, de eerste dag van de DW&BI Summit. Klik hier voor meer informatie over de DW&BI Summit.

Trifacta is één van de Gold sponsors van de DW&BI Summit en is tevens sponsor van BI-Platform. Lees hier meer over het bedrijf.

 

 

Partners