11-01-2016

Ctac lanceert schaalbaar SAP S/4HANA Cloud TDI-platform

Deel dit bericht

Ctac lanceert officieel haar S/4HANA Cloud TDI-platform. Het platform van de innovatieve Total Solution Provider is het eerste S/4HANA TDI-platform in Nederland en België, waarop nu al klanten draaien. Doordat het platform – dat draait op IBM-technologie – gebruik maakt van de schaalvoordelen van de Ctac Cloud, biedt het klanten flexibiliteit in het op- en afschalen van in-memory capaciteit. Bovendien neemt Ctac haar klanten de volledige migratie van de bestaande SAP omgeving naar het nieuwe SAP S/4HANA Enterprise Management uit handen.

Met het S/4HANA TDI-platform is het voor bedrijven mogelijk capaciteit automatisch af te schalen. Daardoor betalen ze dus minder bij eventuele krimp van de business. Dit is iets wat bij de tegenhanger van TDI, de fysieke HANA appliance, minder eenvoudig gaat. Ook op het gebied van exploitatie, beschikbaarheid en uitwijkmogelijkheden biedt het platform meer flexibiliteit en mogelijkheden dan de fysieke appliances. Ctac geeft klanten zelfs de mogelijkheid hun huidige SAP-omgeving te migreren naar een near-zero-downtime-oplossing: de nieuwe-generatie business-suite software van SAP. De Total Solution Provider voert de overstap gefaseerd uit.

“Ons Tailored Datacenter Integration-platform is uiterst flexibel, transparant en schaalbaar,” zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Met ons Cloud TDI-platform hebben onze klanten geen omkijken meer naar hun cloudmigratie en de overstap naar het vernieuwde S/4HANA Enterprise Management. Dit bespaart tijd en capaciteit. Een groot voordeel voor bijvoorbeeld retailers en e-tailers, voor wie de afgelopen periode rondom de feestdagen een piektijd is geweest. Zij kunnen op korte termijn al profiteren van de on-demand capaciteit uit de Ctac Cloud.”

Tags:

SAP, Sap Hana, Cloud, IBM

Company:

Ctac

Partners