06-11-2015

IIR en Xomnia werken samen bij Big Data trainingen aan gemeenten en overheden

Deel dit bericht

Wereldwijd opererend trainingsbedrijf IIR partnert met Xomnia, één van Nederlands meest vooraanstaande Data Science bedrijven om Big Data trainingen te verzorgen aan overheden en gemeenten in Nederland. IIR en Xomnia bieden vanuit hun partnership drie gestandaardiseerde Big Data programma’s. Maatwerk programma’s zijn eveneens mogelijk.

IIR is als onderdeel van Informa plc genoteerd aan de London Stock Exchange, telt ruim 150 vestigingen en is met 7.500 medewerkers wereldwijd verantwoordelijk voor meer dan 10.000 conferenties en trainingen in 70 landen.
Xomnia helpt organisaties om meer data gedreven te worden. Dit doet ze door haar kennis van met name Kunstmatige Intelligentie – met daarbinnen disciplines als ‘machine learning’ en ‘predictive modeling’ – te delen met de markt in projecten, consultancy, productontwikkeling, traineeships en trainingen.
In de aanloop naar deze formele partnership zijn er diverse programma's ontwikkeld en getest om organisaties te helpen de kansen die 'Big Data' hen biedt te benutten. Dit heeft inmiddels ruim 100 getrainden en een gemiddelde waardering van een 8 opgeleverd. Partijen als het Ministerie van Defensie en Gemeente Utrecht mogen zich tot de eerste klanten rekenen.

Betrokkenen over deze partnering
IIR heeft externe kennis en specialisme nodig zoals Xomnia: “Wij werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Xomnia. Zij hebben de expertise in huis om onze klanten op de juiste manier van kennis te voorzien. Daarnaast zijn zij enorm flexibel qua coördinatie in opzetten van de training. Wij gaan voor een nog jarenlange succesvolle samenwerking om onze klanten te bedienen”, aldus Saskia van Berkel – Adviseur InCompany Trainingen IIR.

Xomnia is verheugd met het verder uitbouwen van het partnership: "Wij merken een groeiende behoefte bij onze klanten om zelf kennis op te bouwen op het gebied van Big Data. De jarenlange ervaring van IIR bij het opzetten en uitrollen van trainingsprogramma's helpt ons de kennisoverdracht op de juiste wijze te kanaliseren. Dat wij onze klanten nu vanuit een aantal gestandaardiseerde programma's kunnen bijstaan, helpt ontzettend", aldus Ollie Dapper - Managing Partner Xomnia.

IIR en Xomnia bieden in 2016 drie Big Data programma's
IIR en Xomnia bieden vanuit hun partnership drie gestandaardiseerde Big Data programma’s aan overheden en gemeenten:
1. Big Data Awareness - een tweedaagse training over Big Data vanuit strategisch perspectief;
2. Big Data Fundamentals - een vijfdaags zowel strategisch als technisch Big Data programma;
3. Crash Course Data Scientist - een driedaags technisch Big Data programma voor analisten.

Meer informatie op http://www.xomnia.com

Company:

Xomnia, IIR

Partners