28-10-2015

Oracle onthult Cloud Platform voor Big Data

Deel dit bericht

Op de derde dag van Oracle OpenWorld 2015 heeft Oracle het Oracle Cloud Platform for Big Data aangekondigd. Oracle vereenvoudigt het proces om waarde te halen uit Big Data met het nieuwe Oracle Cloud Platform for Big Data.

Als onderdeel van het complete Platform as a Service-portfolio, bevindt Oracle Cloud Platform for Big Data zich in een unieke positie om klanten in staat te stellen de maximale waarde uit hun data te halen en de time-to-insight te verkorten.
De nieuwe diensten Oracle Big Data Preparation Cloud Service, Oracle GoldenGate Cloud Service, Oracle Big Data Discovery Cloud Service en Oracle NoSQL Database Cloud Service completeren Oracle’s Big Data Cloud Service en Big Data SQL Cloud Service. Hierdoor ontstaat een compleet portfolio van oplossingen voor Big Data in de cloud dat klanten in staat stelt om real-time inzicht te krijgen vanuit elke databron.

De reeds beschikbare Oracle Big Data Cloud Service voorziet in een high-performance, secure platform voor de afhandeling van diverse workloads op Apache Hadoop, Apache Spark en NoSQL databases. De Oracle Big Data SQL Cloud Service breidt Oracle’s implementatie van SQL uit naar Hadoop en NoSQL. Samen met de Oracle Database Cloud Service geven deze diensten gebruikers toegang tot een alomvattend Big Data managementsysteem in een zakelijke cloud-omgeving.

Company:

Oracle

Partners