15-10-2015

BI-Platform lanceert App voor iOS en Android

Deel dit bericht

Met het uitbrengen van deze App wordt een extra kanaal aangeboden voor de doelgroep van BI-Platform. De business intelligence en datawarehouse community kan via deze app heel gemakkelijk zowel het dagelijkse nieuws en agenda volgen, als zwaardere content lezen in de vorm van blogs, onderzoeken en cases. Uiteraard ontbreken ook de interviews, people-rubriek en video-interviews niet in de app.

We zijn benieuwd naar uw reactie dus reageer gerust via de Contact functie in de App bij Instellingen & Informatie. Om het u gemakkelijk te maken hieronder de download buttons voor de twee versies.

Download gratis de mobiele apps:

Download Apple App StoreDownload Google Play

Bijzonder aan de App is dat er een naadloze integratie is met onze online vacaturemodule zodat de gebruiker altijd wordt voorzien van het actuele aanbod van vacatures op specifiek op zijn vakgebied. En zoals gebruikelijk hebben we de 'road map' en wensen voor de volgende release van de App al weer klaar staan.

Ook voor zusterplatform Release.nl, portal op gebied van software engineering, zal een soortgelijke App worden gelanceerd. Uiteraard met specifieke content en vacatures voor die doelgroep. Het ligt in de planning om bij de volgende release van de app ook de versie voor Release te lanceren.

Tags:

apps

Company:

Array Media

Partners