14-10-2015

Deloitte Consulting kondigt alliantie aan met Tableau Software

Deel dit bericht

Samenwerking tussen Deloitte Consulting LLP en Tableau Software breidt het pakket aan Deloitte's informatiemanagement diensten uit en gaat verder dan het gebruikelijke Business Intelligence aanbod, met het bieden van self-service analytics en insights delivery.

De alliantie zal zowel een strategische en nauw omschreven go-to-market aanpak behelzen, als effectieve implementatiemethoden en frameworks voor Tableau om voor Deloitte-klanten snel de mogelijkheden van waardecreatie te bepalen.
“De Tableau oplossingen zullen Deloitte's mogelijkheid om self-service analytics aan te bieden aan zakelijke klanten verbeteren,” zegt Richard Starnes van Deloitte Consulting. “In combinatie met Deloitte's strategisch advieservaring kunnen onze gezamenlijke klanten hun business transformeren door het invoeren van een agile datagedreven cultuur."

Deloitte’s branche-ervaring completeert de Tableau Drive methodologie bij een brede acceptatie van self-service en collaborative analytics voor een veelheid aan bedrijfstakken. Tableau Drive is ontwikkeld door Tableau, gebaseerd op de praktijk bij organisaties die al in hoge mate self-service analytics toepassen.
De Deloitte and Tableau alliantie moet inzicht in de data geven waarop beslissingen worden genomen. Beide bedrijven werken samen aan de inzet van agile Business Intelligence-oplossingen om ondernemingen betere kennis en gebruik van hun data te faciliteren. Ze ondersteunen klanten bij data analyse, data exploration en data discovery, zodat zakelijke keuzes gemaakt kunnen worden op betere informatie.

Partners