12-10-2015

Reports uitgeroepen tot SAS reseller van het jaar

Deel dit bericht

Reports BV, specialist in managementinformatie, is door SAS uitgeroepen tot ‘SAS Reselling Partner of the Year 2015’. De onderscheiding is onder meer het resultaat van de sterke groei die Reports wist te realiseren in het gebruik van SAS-software door ziekenhuizen, zorginstellingen en woningcorporaties. SAS reikte de award uit tijdens het jaarlijkse SAS Forum waar 1300 bezoekers samenkwamen om te horen hoe analytics bijdraagt aan het versnellen van innovatie.

 Volgens Kirsten Hurkens, Partner & ISV-manager bij SAS, is de award een erkenning van de expertise van de SAS-partner: “Reports ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen gebaseerd op technologie van SAS en helpt daarmee klanten uitdagingen aan te gaan en succesvol te zijn. De benoeming tot ‘SAS Reselling Partner of the Year 2015’ is ook het resultaat van een krachtige samenwerking tussen SAS en Reports. Hierbij worden gezamenlijk nieuwe markten betreden en wordt groei gerealiseerd.”


Nieuwe klanten
Reports implementeerde het afgelopen jaar software-oplossingen bij nieuwe klanten als Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal en het Amphia Ziekenhuis. Specifiek voor GGZ-organisaties heeft Reports met SAS-software GGZ Mentor ontwikkeld. Hiermee kan dagelijks auditing en monitoring worden uitgevoerd. Op basis van de inzichten die GGZ-organisaties hiermee verkrijgen kunnen ze beter sturen. GGZ Mentor is inmiddels geïmplementeerd bij Castle Craig.

Foto: reports-medewerkers Marico van Leeuwen, Petra Boorsma en ​Sandy Ruikes namen de award tijdens SAS Forum in ontvangst uit handen van Karel Kinders, Managing Director SAS Nederland.

Tags:

Analytics

Company:

SAS

Partners