19-05-2011

Grote belangstelling voor BI-event 2011

Deel dit bericht

Martijn Evers wint BI Consultancy Award van BI Dutch LinkedIn Group.

Op 17 mei vond het BI-event 2011 plaats in Intres, Hoevelaken. Het BI-event is een initiatief van Database Magazine en is gratis toegankelijk voor abonnees. Het event werd mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste sponsors, waarvan Information Builders, QlikTech en VX Company de platinum status hadden. Opvallend was dat veel sponsors nieuwe of minder bekende technologie presenteerden op de informatiemarkt en tijdens de break-out sessies, wat veel belangstelling trok van de bezoekers.

Zo’n 250 mensen vonden hun weg naar Intres en kregen uitstekende keynotes van Claudia Imhoff over het belang van Analytics en van Rick van der Lans over het fenomeen Datavirtualisatie. Namens QlikTech hield Donald Farmer een lichtvoetige maar zeer boeiende presentatie over de manier waarop mensen informatie verwerken, vertelde Bert Grevelink (VX Company) over de ongekende prestaties van Oracle Exadata in onder meer DNA-onderzoek en liet Kevin Quinn van Information Builders zien op welke manier een organisatie een informatiestrategie kan ontwikkelen.

Aan het einde van het event ontving BI-professional Martijn Evers uit handen van BI Dutch initatiefnemer Johan van der Kooij de BI Consultancy Award 2010, een gezamenlijk initiatief van BI Dutch en Database Magazine.

Daarna togen de bezoekers naar de informatiemarkt waar sponsors Exalead en Logica een borrel aanboden.
 

Partners