04-08-2011

De Telefoongids kiest voor BI cloud oplossing

Deel dit bericht

Strategische informatie via Managed Business Intelligence Services van Inergy.

De Telefoongids BV heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Data Warehousing uit te besteden aan BI-specialist Inergy in Woerden. De partijen kwamen een contract voor vijf jaar overeen.
De Telefoongids BV gaat voor haar management informatie en voor haar operationele informatie gebruik maken van Inergy’s Managed BI Services. Op basis van aangeleverde transactiegegevens uit diverse bronsystemen genereert Inergy stuurinformatie voor het management in de vorm van rapportages, dashboards en (KPI)-scorecards. Die actuele stuurinformatie ondersteunt het management bij het snel kunnen nemen van beslissingen op basis van de juiste, volledige en actuele informatie en bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor haar klanten.

“Onze onderneming zit middenin een transformatie naar een online mediabedrijf. Goede stuurinformatie is een van de key succesfactoren om de transformatie te laten slagen.", aldus directievoorzitter Joris van Oers van De Telefoongids. “De propositie van Inergy kwam voor ons op het juiste moment en past bij onze visie en strategie op uitbesteden. Wij vragen onze klanten immers ook hun webpresence, website optimalisatie en leadgeneration aan ons uit te besteden. Door ons Data Warehouse en BI proces bij Inergy onder te brengen, kunnen wij ons focussen op onze eigen kernactiviteiten en besluitvorming.”

“Steeds meer partijen weten ons te vinden. We bieden performance, flexibiliteit en een korte time-tomarket
voor bedrijven. En dat tegen gedeelde kosten. We hebben twaalf jaar kennis en ervaring op het domein van Data Warehousing en Business Intelligence in huis. Die staat klanten ter beschikking op onze Managed BI Services infrastructuur, of ook wel cloud genoemd.", aldus JanKees Lampe, CMO van Inergy. “Wij garanderen klanten de beschikbaarheid en continuïteit van strategische informatie zonder dat zij daarvoor zelf grote investeringen in specialistische kennis en in dure infrastructuur hoeven doen. We zijn er trots op De Telefoongids BV met onze services te kunnen helpen bij haar transformatie naar online mediabedrijf."

Bron: Inergy

Company:

Inergy

Partners