13-08-2011

SAP BusinessObjects GRC versie 10.0

Deel dit bericht

Business analytics-oplossing biedt organisaties hoge mate van proactiviteit.

De nieuwe release van SAP BusinessObjects Governance, Risk en Compliance (GRC) is nu wereldwijd beschikbaar. Met de nieuwe release kunnen bedrijven tegen lagere kosten en met minder inspanningen hun risk- en compliance-programma’s beheren. Daarnaast stelt SAP BusinessObjects GRC 10.0 bedrijven in staat om hun omzet, aandeelhouderswaarde en reputatie trefzekerder te beschermen en hun bedrijfsprestaties en -resultaten verder te optimaliseren. 
 
Met de business analytics-oplossingen van SAP profiteren bedrijven zowel van samengebundelde oplossingen voor business intelligence (BI), data warehousing, enterprise information management (EIM), enterprise performance management (EPM) en GRC als van analytische tools om beter grip te krijgen op hun business en groeiscenario’s. 
 
Release 10.0 introduceert een normale look & feel voor alle applicaties in de GRC-suite. De oplossing heeft ingebouwde BI-rapportages en -dashboards en beschikt over een grafische tool om risico’s te definiëren en te beschrijven. De nieuwe features maken de oplossing gebruiksvriendelijker en stellen medewerkers in staat om de risico’s ook inzichtelijk te maken voor businessmanagers met beperkte GRC-kennis. Door GRC-activiteiten te integreren in de centrale bedrijfsprocessen en applicaties, kunnen leidinggevenden hun business proactief en strategisch beheren in plaats van reactief. 
 
De reacties van klanten, analisten en partners op release 10.0 van SAP BusinessObjects GRC zijn erg positief. Cindy Jutras van Mint Jutras zegt: “De stem van SAP klanten heeft nooit luider geklonken” en “SAP levert meer waarde aan haar zijn door zorgvuldig te luisteren naar hun behoeften.” Op dit moment lopen meer dan honderd projecten met release 10.0 van SAP BusinessObjects GRC. Hiervan zijn vele inmiddels live gegaan, zoals Levi Strauss & Co., Sharp Electronics en Zurich Financial Services.


Bron: SAP     
 
 

Company:

SAP, Business Objects

Partners