21-10-2011

QlikTech introduceert Social Business Discovery in QlikView 11

Deel dit bericht

Data en samenwerkingsmogelijkheden gecombineerd op een mobiel platform.

QlikTech, specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence, introduceert QlikView 11. Deze nieuwe versie biedt gebruikers de mogelijkheid om op een sociale manier beslissingen te nemen op het self-service BI-platform. Zij kunnen hiermee beter samenwerken en betere inzichten krijgen bij het nemen van beslissingen. Met deze software-release breidt QlikTech haar visie op Business Discovery verder uit met functionaliteiten voor alle manieren waarop mensen dagelijks beslissingen maken – met relevante data, op locatie en binnen teams.
Nadat QlikTech de BI-markt wakker heeft geschud door alle gebruikers zelf aan de knoppen te zetten met interactieve data-analyses in plaats van statische rapporten, loopt het bedrijf nu voorop in de transformatie naar collaborative decision-making. Door de gezamenlijke beslissingsmogelijkheden binnen het QlikView-platform wordt meer toegevoegde waarde uit de collectieve intelligentie van een groep, afdeling of bedrijf gehaald omdat het beslisproces versneld wordt en een betere afstemming en transparantie wordt gerealiseerd.

QlikView 11 onderscheidt zich van voorgaande versies op vijf speerpunten:
- Social Business Discovery versnelt het nemen van beslissingen door samenwerkingsmogelijkheden;
- Vergelijkingsmogelijkheden geven meer diepgaande inzichten;
- Mobiele gebruikers krijgen inzicht ‘op locatie’;
- Vergaande enterprise capaciteiten voor controle vanuit de kern van het bedrijf;
- Snelle app-ontwikkelmogelijkheden luiden het einde van het eindgebruiker-tijdperk in.

Een demo van QlikView 11 is beschikbaar via http://demo11.qlikview.com.
De personal edition van QlikView 11 is aan het einde van 2011 beschikbaar als gratis download op www.qlikview.com/download.

Bron: www.qlikview.com

Company:

QlikTech

Partners