01-11-2011

QlikTech en Informatica combineren de kracht van big data met de eenvoud van Business Discovery

Deel dit bericht

Nieuwe connector maakt schaalbare data-integratie mogelijk.

QlikTech, specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence, is een samenwerking aangegaan met Informatica, de onafhankelijke aanbieder van data-integratiesoftware. Doel van de samenwerking is zakelijke gebruikers te helpen om snel en efficiënt grote hoeveelheden data te beheren en te analyseren.
Het datavolume van bedrijven groeit en daarmee groeit ook het belang van het efficiënt beheren en analyseren van bedrijfskritische informatie. De user-driven Business Discovery aanpak van QlikView biedt een eenvoudig te gebruiken dashboard om data snel te doorzoeken en te analyseren. Het Informatica Platform is ontworpen om het volledige zakelijke potentieel van big data op schaalbare en kosteneffectieve wijze te benutten. Dit geldt voor zowel big data waar veel transacties mee plaatsvinden als voor data waarmee veel interactie plaatsvindt. Dankzij de connector met het Informatica Platform profiteren QlikView-gebruikers van de kracht van big data in combinatie met de eenvoud van het QlikView-dashboard.

Klanten in verschillende markten, zoals gezondheidszorg, financiële dienstverlening, retail en de publieke sector, kunnen hun voordeel doen met het partnership. Organisaties in deze branches worden op dit moment geconfronteerd met verschillende data-gerelateerde bedrijfsvraagstukken, zoals (big) data-integratie, master data management (MDM), datakwaliteit en de migratie van legacy-systemen.
Klanten en partners kunnen de software downloaden via http://download.qlikview.com en de Informatica Marketplace. 

Bron: www.qlikview.com
 

Company:

QlikTech

Partners