09-07-2012

Unit4 introduceert business analytics apps

Deel dit bericht

UNIT4 introduceert apps die voorzien in de informatiebehoefte van meerdere functies binnen een organisatie. Deze UNIT4 Business Analytic Apps, verkrijgbaar via de UNIT4 Solution Store, zijn eenvoudig te integreren in de ERP-software Agresso Business World en Coda, software voor het financiƫle management.

De eerste 35 UNIT4 Business Analytic Apps zijn bedoeld om specifieke uitdagingen, risico’s en/of kansen waar organisaties tegen aan lopen, aan te pakken. De software is te gebruiken via smartphones en tablets en is snel te implementeren. Dit in tegenstelling tot een ‘alles-of-niets benadering’ die leveranciers van traditionele business intelligence software hanteren. UNIT4 Business Analytic Apps voldoen zo snel aan de informatiebehoefte van medewerkers, ongeacht hun functie in de organisatie. Hiermee komt UNIT4 tegemoet aan de vraag naar de ‘consumerisation of IT’, waarbij medewerkers alleen voor hen relevante informatie willen via hun (eigen) mobiele apparaat. De apps zijn ook geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Betaling gaat op abonnementsbasis, gebaseerd op het gebruik per medewerker per maand.
De UNIT4 Business Analytic Apps zijn te verkrijgen via de UNIT4 Solution Store die is ontwikkeld door UNIT4 Internet Solutions. Na het plaatsen van een bestelling neemt UNIT4 contact op voor de implementatie. Die is snel te realiseren, want de apps zijn voor 90 procent klaar voor gebruik. De softwareprogramma’s zijn ontwikkeld op basis van vragen van gebruikers. De programma’s zijn zo ontworpen dat ze binnen alle lagen van de organisatie te gebruiken zijn. Met de apps zijn vragen te beantwoorden die gaan over budgettering, bezettingsgraad en prestaties van medewerkers.
De introductie van UNIT4 Solution Store is op 14 juli in het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Duitsland op 1 augustus en Noorwegen eind september. Andere landen waar UNIT4 actief is, waaronder Nederland, volgen later dit jaar of begin 2013. De volgende serie UNIT4 Business Analytic Apps is in ontwikkeling en richt zich op strategisch management, human resource management, projectmanagement en sales management.

Meer informatie>>

Company:

UNIT4

Partners