20-11-2012

PostNL in zee met Inergy

Deel dit bericht

Inergy, specialist op het gebied van businessintelligence, gaat voor PostNL Pakketten, een business intelligenceplatformontwikkelen en beheren. Partijen zijn een overeenkomst aangegaan voor vijf jaar.

Met de inzet van business intelligence zet PostNL in op innovatie en het optimaliseren van dienstverlening aan haar klanten. PostNL wil sterker inspelen op de toenemende informatiebehoefte van haar klanten - zowel verzenders als ontvangers - en een nauwkeuriger tijdstip van afleveren van een zending kunnen afgeven.
Inergy maakt momenteel een sterke groei door. ‘We zijn er trots op dat een grote partij als PostNL Pakketten er voor kiest hun business intelligence-activiteiten aan ons uit te besteden’, aldus Jankees Lampe, directeur van Inergy. ‘Het nieuwe contract is voor ons een bevestiging dat de vraag naar specialistische kennis op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing verder zal toenemen’. Naast PostNL werkt Inergy onder meer voor organisaties als Intergamma, Dirk van den Broek en de Russische bank Unistream. Inergy is opgericht in 1999 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een succesvolle dienstverlener op het gebied van informatievoorziening met specialistische kennis van Data Warehousing en Business Intelligence.
PostNL verwerkt op jaarbasis zo’n 8,7 miljard geadresseerde poststukken (waarvan 106
miljoen pakketten) met bestemmingen in Benelux, Duitsland, Groot-BrittanniĆ« en ItaliĆ«. Daarnaast biedt de onderneming ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment.

Company:

Inergy

Partners