10-04-2015

Anchormen Enterprise Big Data oplossing versterkt met Metadatamanagement

Deel dit bericht

Het Nederlandse Anchormen is een officiële samenwerking voor de Benelux aangegaan met Waterline Data, leverancier van de Metadatamanagement oplossing voor Big Data Hadoop omgevingen.

De samenwerking laat organisaties profiteren van een Enterprise Datalake (-hub) oplossing waardoor de meest geschikte en meest betrouwbare data makkelijk gevonden kan worden voor verkenning en analyse doeleinden. Waterline Data helpt bij het automatisch indexeren/ inventariseren van data in het Hadoop Big Data platform. Hierdoor kan data veilig worden aangeboden aan gebruikers voor verkenning of analyse doeleinden. 

Big Data is de (al dan niet realtime) verwerking en statistische analyse van zeer grote hoeveelheden veelsoortige bedrijfsdata en –datastromen. Anchormen zet Big Data uiteindelijk om in stuurinformatie en inzicht voor verbeterde bedrijfsvoering en winstgevendheid. Anchormen richt zich daarbij vooral op de drie deelgebieden: Data Integratie, Data Processing en Data Science.

De combinatie van Anchormen’s Big Data-oplossingen op basis van MapR Hadoop, en Cisco’s gevalideerde Common Platform Architecture, vormt een recent nieuw aanbod in de markt voor enterprise Big Data-oplossingen. Nu breidt Anchormen dit platform uit met Metadatamanagement oplossing van Waterline Data. Hiermee bieden ze grote, vaak internationaal opererende organisaties de mogelijkheid om efficiënter, slimmer, profijtelijker en concurrerender te werken met hun sterk groeiende hoeveelheden, veelsoortige data.

 

Partners