27-06-2014

Ctac wordt SAP HANA Operations Partner

Deel dit bericht


Ctac is door SAP gecertificeerd als SAP HANA Operations Partner. Dit betekent dat de ICT Solution Provider nu zelf een SAP HANA (High-Performance Analytical Appliance) cloud-oplossing kan aanbieden aan zijn klanten. Dit doet Ctac op basis van pay-per-use.

Daarnaast ontwikkelt Ctac branchespecifieke templates voor SAP HANA. Ctac is al gecertificeerd als SAP Excellent Hosting Partner en SAP Application Management Services Provider.

Ctac biedt klanten die geïnteresseerd zijn in de overstap, de SAP HANA-readiness-scan waarbij de ICT-dienstverlener helpt een businesscase te maken voor migratie naar het SAP HANA-platform. Klanten in de sectoren manufacturing, real estate, retail en wholesale profiteren bovendien van de door Ctac ontwikkelde SAP HANA-templates met geoptimaliseerde scenario’s. Een voorbeeld hiervan is de Ctac-retailoplossing die draait op SAP HANA, waarbij processen als herverdelen en replenishment zijn geoptimaliseerd. Daarnaast organiseert Ctac workshops met best practices voor wat betreft nieuwe SAP HANA-technologie. Ook gaat Ctac in gesprek met klanten over procestransformaties tijdens Design Thinking-sessies. Design Thinking is het oplossen van zakelijke vraagstukken met behulp van creatieve technieken. SAP heeft Design Thinking omarmd als aanpak om oplossingen te bedenken met de customer experience als uitgangspunt aldus Henny Hilgerdenaar (foto), ceo van Ctac.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Big Data

Partners