03-06-2014

HP ConvergedSystem CS900 en CS500 geoptimaliseerd voor SAP HANA

Deel dit bericht


HP heeft twee SAP-specifieke oplossingen toegevoegd aan zijn ConvergedSystem productlijn: de CS900 voor zakelijke klanten, en de CS500 voor het middensegment. Dit meldt hP tijdens de Sapphire conferentie in Orlando.

Het HANA-centrische CS900 enterprise platform is speciaal ontwikkeld voor in-memory computing, zoals database en analyitcs workloads.  De HP Superdome Integrity lijn servers zorgt voor een hoge beschikbaarheid en uptime. "Het nieuwe HP ConvergedSystem 900 voor SAP HANA is gecertificeerd door SAP en levert tot 12 terabytes aan data in een enkele memory pool om de meest bedrijfskritische applicaties aan te drijven. Door de commercialisering als gevolg van het co-innovatie initiatief "Project Kraken", is het HP ConvergedSystem 900 voor SAP HANA een schaalbaar systeem dat klanten in staat stelt om zeer grote en verschillende datasets te beheren en te analyseren vanuit één systeem. Dit vergemakkelijkt het nemen van realtime zakelijke besluiten. De flexibele configuraties van het systeem en de hoge beschikbaarheid laten klanten missiekritische applicaties consolideren naar een gecentraliseerd platform. Dit helpt de kosten te reduceren en de IT-omgeving te vereenvoudigen", zo meldt HP.

De CS500 kan schalen naar 16 TB en biedt een SAP Business Suite variant dat een vier-socket machine ondersteunt tot 2 TB. Partners kunnen de SAP HANA oplossingen als een as-a-service gaan bieden, aldus HP.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Big Data

Partners