29-05-2014

Dupaco organiseert Jaspersoft Embedded BI Day

Deel dit bericht


Na eerdere succesvolle Jaspersoft-events, zullen Dupaco en Jaspersoft in samenwerking met Servoy weer een geheel nieuw seminar verzorgen.

De manier waarop een organisatie gebruik maakt van tijd en informatie bepaalt grotendeels uw concurrentievermogen. Door te concurreren op snelheid, wat vereist dat alle aanwezige databronnen worden benut om de meest relevante en accurate informatie inzichtelijk te maken, kan een onderneming ongeëvenaarde klantintimiteit creëren en de concurrentie op afstand houden, aldus Jaspersoft.

Om organisaties vooruit te helpen en slimmer gebruik te maken van tijd en informatie, is een belangrijke vereiste dat alle gegevensbronnen toegankelijk zijn om nieuwe inzichten te verzamelen uit alle hoeken van de organisatie. Met moderne, data-gedreven applicaties reduceert voor klanten de tijd die ze nodig hebben om belangrijke beslissingen te nemen en ze zijn dan in staat om nieuwe waarde te creëren.Tijdens deze break-out krijgt de bezoeker antwoord op de vraag hoe die zijn organisatie en anderen kan helpen om beter en meer analytisch te worden door slimme nieuwe toepassingen beschikbaar te maken en nieuwe waarde te creëren door zijn of haar bestaande data volledig te benutten.

De Jaspersoft Embedded Day op 6 juni als is voor diegene die op zoek is naar het maken of beheren van interactieve rapporten, het krijgen van diepere data door middel van analyses, of het ontwikkelen van data-driven dashboards. Hiermee ontgrendelt de gebruiker de kracht achter zijn of haar gestructureerde en ongestructureerde gegevens en maakt een BI-oplossing van bestaande Java, Ruby, PHP en andere web-technologieën.

Inschrijven kan hier.


Partners