27-05-2014

WebFOCUS 8 van Information Builders gecertificeerd voor integratie met SAP HANA

Deel dit bericht


Information Builders, specialist in business intelligence (BI) en analytics, informatie-integriteit en integratieoplossingen, maakt bekend dat zijn WebFOCUS 8 BI-platform gecertificeerd is voor integratie met het SAP HANA-platform. Hierdoor vergroten klanten hun BI-mogelijkheden door verbeterde dataverwerking, aldus het bedrijf.

"Dankzij de gecertificeerde integratie met SAP HANA versnellen WebFOCUS-klanten hun analytics, bedrijfsprocessen, dataverwerking en voorspellende capaciteiten. Information Builders is trots op het bereiken van deze SAP certificering voor WebFOCUS 8”, zegt Gerald Cohen (foto), President en CEO van Information Builders. “Dankzij deze integratie kan een gebruiker realtime en op uitzonderlijk snelle wijze analytics en ad-hocdataquery’s uitvoeren. Onze bestaande en toekomstige klanten zijn nu in staat om het bedrijfspotentieel van hun data te verbreden door integratie met SAP HANA. Zo voegen zij weer een datamanagementcomponent toe aan WebFOCUS.”

Information Builders is software- en technologiepartner van SAP binnen het SAP PartnerEdge-programma. Deelnemers aan dit programma werken nauw samen met SAP aan het ontwikkelen en certificeren van technische integratie van hun oplossingen met SAP software. Geïntegreerde partnerapplicaties breiden de waarde van SAP uit en helpen gezamenlijke klanten succesvol te zijn.

Door: Witold Kepinski
 
 

Partners