22-03-2014

Exact reikt vijf partner awards uit waarbij VCD CSS grote winnaar is

Deel dit bericht


Tijdens het jaarlijkse Partner van het Jaar Award Gala heeft Exact vijf awards uitgereikt om haar partners te bedanken voor de door hen geleverde inspanningen. De belangrijkste prijs, Exact Partner van het Jaar, is gewonnen door VCD CSS. De winnaar kreeg de titel Partner van het Jaar 2013 en de bijbehorende trofee overhandigd door Marinus ter Laak, Managing Director Business Solutions, Exact.

De zesentwintigste editie van de jaarlijkse uitreiking van de Exact Partner Awards vond afgelopen donderdag plaats in het Hulstkamp gebouw in Rotterdam. Een kleine 300 afgevaardigden van 70 verschillende partners waren er getuige van hoe VCD CSS de award in ontvangst mocht nemen.

Andere winnaars zijn:

Partner van het Jaar Award VCD CSS B.V.
Customer Loyalty Award CLEAR Solutions BV
New Business Award A.B. Software & Consultancy B.V.
Project of the Year Award A.B. Software & Consultancy B.V.
Innovation Award Scan Sys B.V.

“Deze Award is een bekroning op ons werk van het afgelopen jaar en was niet mogelijk geweest zonder de gedreven en betrokken collega’s van de VCD IT Groep. Daarnaast heeft VCD de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kennis door onder andere het aantrekken van nieuwe medewerkers en het uitbreiden van specialismen bij de huidige medewerkers. Denken vanuit de behoeften van de klant is daarbij het belangrijkste aspect”, aldus Roland ten Broeke, directeur bij de VCD IT Groep.

“De steile groeicurve van VCD CSS over het afgelopen jaar maakt van hen de terechte winnaar. Met de snelste groei, het hoogste totaal aan licentie-inkopen én een top-3 notering van de New Business Award bevestigt VCD CSS dat met de juiste focus elke crisis kan worden weerstaan”, aldus Marinus ter Laak. “Met onze partners werken we samen aan innovatieve en passende oplossingen voor de markt. Daarmee zijn ze in belangrijke mate bepalend voor het succes van Exact. Met deze awards spreken we onze waardering voor hen uit. Daarnaast willen we de groei van onze partners de komende jaren stimuleren door ons partnerprogramma aan te scherpen en de expertise van partners nog beter tot hun recht te laten komen.”

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Software

Partners