27-01-2014

Teradata Analytics for SAP analyseert ECC/EPR data

Deel dit bericht


Teradata, leverancier van analytische data platformen, applicaties en diensten, introduceert zijn software oplossing Teradata Analytics for SAP. Deze oplossing maakt slimme zakelijke beslissingen mogelijk doordat het data in de SAP Enterprice Resource Planning (ERP)-systemen helpt te ontsluiten, aldus Teradata.

Teradata laat gebruikers van de SAP ERP toepassing toe om op een vlotte manier data uit meerdere SAP ERP systemen te filteren en om te zetten, en deze met andere zakelijke gegevens en big data te combineren in de Teradata Database. Deze geïntegreerde data kunnen worden onderworpen aan meer dan 1000 in-database analyses, verkrijgbaar via Teradata en zijn partners. De analytische intelligentie hieruit wapent gebruikers van de SAP ERP applicatie om aan de niet aflatende vraag naar meer en betere intelligence in de onderneming tegemoet te komen.

Teradata Analytics for SAP is een specifiek ontworpen voor de analyse van SAP (ECC/EPR) data. Het vereenvoudigt het proces van business intelligence uit SAP ERP systemen waardoor deze analyses gemakkelijker, sneller, meer rendabel en efficiënter plaatsvinden, aldus Teradata.

Door: Witold Kepinski
 

 

Tags:

ERP

Partners