23-01-2014

SAP en HDS breiden samenwerking uit rond HANA

Deel dit bericht

Hitachi, dochteronderneming Hitachi Data Systems (HDS) en SAP gaan hun wereldwijde alliantie uitbreiden. De bedrijven hebben een OEM-overeenkomst getekend waarin plannen zijn opgenomen om SAP HANA door HDS te laten leveren. Deze samenwerking richt zich op toekomstige technologische innovatie en voorziet in gecombineerde sales- en marketingactiviteiten voor klanten over de hele wereld. Met deze overeenkomst verdiepen de ondernemingen hun integratie op gebieden zoals cloud computing, het SAP Real-Time Data Platform en high-performance computing. Hitachi zal haar visie op sociale innovatie, industrieën en big data expertise uitbreiden met SAP HANA.

Deze wereldwijde OEM-overeenkomst stelt HDS in staat om een meer complete Enterprise Data Center-oplossing voor SAP NetWeaver Business Warehouse (SAP NetWeaver BW) op SAP HANA aan te bieden. Dit is de eerste OEM-overeenkomst voor SAP NetWeaver op SAP HANA. Dankzij deze nauwere integratie kunnen klanten geïntegreerde computerplatforms met software en beheerde services van HDS afnemen. Klanten zullen hierdoor kunnen profiteren van een platform dat zeer schaalbaar is, zonder nadelige effecten op de prestaties of onnodig toegevoegde complexiteit.

De wereldwijde samenwerking is bedoeld om klanten van SAP, Hitachi en HDS een veelomvattender oplossing te bieden met een focus op SAP HANA, opslagvirtualisatie, cloud computing, enterprise resource planning (ERP) en information life-cycle management (ILM) oplossingen.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Big Data

Partners