07-06-2013

Dell ondersteunt Hadoop oplossingen van Intel en Cloudera

Deel dit bericht


Dell ondersteunt meer Hadoop-mogelijkheden om data om te zetten in informatie. Dell’s plannen voor de uitbreiding van zijn Hadoop-aanbood onder meer om ondernemingen in staat stellen om te profiteren van de Intel-distributie van Apache Hadoop (IDH).

Dell test momenteel bij een aantal van zijn klanten een IDH-oplossing die hen betere prestaties en beveiliging moet bieden en tevens verschillende mogelijkheden om waarde uit hun Big Data te putten. Dell Crowbar biedt momenteel integratie met Hadoop en kan met IDH worden geïntegreerd zodra Dell later dit jaar een IDH-oplossing presenteert.

Cloudera Search for Hadoop
Er komt ondersteuning voor Cloudera Search for Hadoop om technisch minder onderlegde gebruikers in staat te stellen sneller en eenvoudiger antwoorden te destilleren uit hun Big Data. De nieuwe zoekmogelijkheden van Cloudera voegen volledige tekstindexering toe aan data die in Hadoop of Hbase zijn opgeslagen. Dell Crowbar biedt momenteel integratie met de Dell | Cloudera Hadoop Solution, zodat bedrijven sneller open source gebaseerde clouds kunnen ontwikkelen, implementeren en opwaarderen.

Door: Witold Kepinski

 

Tags:

Big Data

Partners