30-05-2013

Nauwe samenwerking NetApp en UNITT voor cloud- en datamanagement

Deel dit bericht


UNITT en NetApp hebben een geïntensiveerd partnerschap aangekondigd om technologie en dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. UNITT heeft de Platinum status behaald binnen het Service Provider Programma van NetApp. Klanten van zowel UNITT als van NetApp kunnen hierdoor optimaal profiteren van alle functionaliteiten die de technologie van NetApp te bieden heeft en de dienstverlening die UNITT als service provider partner van NetApp hier aan toe kan voegen.

Voor de storagemarkt biedt de integratie van de cloudtechnologie van NetApp en de dienstverlening van UNITT mogelijkheden voor flexibel en schaalbaar data management, het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen en go-to-market samenwerking. “De markt vraagt om meer dan alleen technologie”, zegt Hans Reinhart, managing director van UNITT. “Dankzij dit samenwerkingsverband trekken UNITT en NetApp samen op om een compleet antwoord te geven op de vragen waar gebruikers mee zitten. Traditionele service providers bieden meestal slechts een beperkt deel van de vele functionaliteiten die NetApp heeft. Wij kunnen het hele spectrum geïntegreerd aanbieden, zodat gebruikers vraagstukken rondom datamanagement kunnen vertalen naar dienstverlening.”

Nu UNITT na België ook in Nederland actief is, komt de samenwerking met UNITT als heel natuurlijk voor NetApp. “Onze doelgerichte wens voor de klant om de beste diensten te leveren via partners sluit naadloos aan bij die van UNITT. Het formaliseren van een partnership in Nederland en België voelt dan ook als een natuurlijk verband,” aldus Peter Wilbrink, Country Manager Nederland bijNetApp.

Deze samenwerking past in de strategie van UNITT als provider van managed hosting voor kritische omgevingen. UNITT richt zich primair op klanten waar beschikbaarheid van data essentieel is en voor wie het beschikbaarheid garandeert met een combinatie van innovatieve technologie en dienstverlening. Reinhart: "Daarom hebben wij de keuze gemaakt voor NetApp. Zij stellen ons in staat met hun technologie de behoefte van onze klanten in te vullen. In het partnership ligt de nadruk op uitbreiding van het dienstenaanbod, om de vraag naar datamanagement oplossingen verder uit te breiden."

Door de krachten te bundelen, kunnen de kennis, kunde en expertise van NetApp en UNITT worden geboden aan de klant. Met de technologie van NetApp en het bieden van service ontstaat een nog volwaardiger geheel, waarmee klanten hun storage infrastructuur in voordeel van hun bedrijfsgroei sneller en goedkoper benaderen.

Tags:

Hosting

Partners