04-07-2024

Conclusion bouwt AI-expertise verder uit met nieuwe unit Conclusion AI 360

Deel dit bericht

Conclusion lanceert het nieuwe bedrijf Conclusion AI 360. Met Conclusion AI 360 versterkt de organisatie zijn Artificial Intelligence dienstverlening, om samen met klanten de volgende stap te zetten op AI-vlak. Conclusion AI 360 helpt organisaties met het scherpstellen van hun AI-strategie en de uitvoer hiervan.

De kansen en uitdagingen van AI vragen volgens Conclusion om een holistische aanpak om continu waarde uit AI-investeringen te halen. Conclusion AI 360 helpt organisaties bij het bepalen van een visie op AI, leert teams hoe zij van AI kunnen profiteren en ondersteunt bij het bepalen van de AI-strategie en het -beleid binnen de organisatie. Ook krijgen organisaties aan de hand van het Responsible AI framework inzicht in hoe kunstmatige intelligentie verantwoord ingezet kan worden en begeleidt Conclusion AI 360 organisaties in de waarborging hiervan.

Volgens Adil Bohoudi, Managing Director Conclusion AI 360, liggen er voor organisaties veel kansen op het gebied van AI. "Er is dan ook enthousiasme in de markt; bedrijven willen de boot niet missen. Tegelijkertijd nemen de zorgen rondom deze technologie toe. Gelukkig is daar aandacht voor bij de overheid en worden er regels en wetten gemaakt, zoals de AI Act. Dit bevordert de ontwikkeling en invoering van veilige en betrouwbare AI-systemen. Een verkeerde inzet van de technologie kan drastische gevolgen hebben voor de samenleving. Daarom is het belangrijk om als organisatie een innovatieve, verantwoorde AI-strategie te bepalen en te implementeren. Daar helpen wij bij.”

Tags:

AI

Company:

Conclusion

Partners