03-05-2024

CrowdStrike en AWS werken samen aan Cloud Security en AI

Deel dit bericht

Amazon Web Services en CrowdStrike hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om het consolideren van cybersecurity en cloudtransformatie te versnellen. Als onderdeel van de samenwerking heeft Amazon haar cybersecurity bescherming gebundeld op het Falcon-platform van CrowdStrike. Hierdoor wordt de organisatie beschermd van code tot cloud en van apparaat tot data.

Amazon vervangt verschillende cloud point producten door Falcon Cloud Security, gebruikt Falcon Next-Gen SIEM om big data logging te beveiligen en zet Identity Threat Detection and Response in om identiteitsgebaseerde aanvallen te voorkomen. Daarnaast breidt CrowdStrike zijn gebruik van AWS-diensten uit, waaronder Amazon Bedrock en AWS SageMaker, om toonaangevende innovatie in cloudbeveiliging, SIEM-transformatie en nieuwe cybersecurity AI-toepassingen te stimuleren. CrowdStrike en AWS blijven de beste technologieën samenbrengen om klanten te helpen bij het opbouwen en beveiligen van organisaties in de cloud.

CrowdStrike breidt gebruik van AWS uit om AI-innovatie te versnellen
CrowdStrike breidt zijn gebruik van Amazon Bedrock uit, inclusief Anthropic's Claude-familie van grote taalmodellen (LLM's) en Amazon SageMaker om aangepaste modellen te implementeren. Naast het versnellen van de ontwikkeling van generative AI (GenAI) mogelijkheden in het Falcon Platform, gebruikt CrowdStrike GenAI-technologieën op AWS om zijn R&D-teams te versnellen en het tempo van innovatie binnen de organisatie te verhogen. Amazon Bedrock maakt het gemakkelijk en veilig om toegang te krijgen tot hoogwaardige basismodellen (FM's) van toonaangevende AI-bedrijven via één API.

CrowdStrike Charlotte AI is ontwikkeld op een revolutionaire multi-AI-architectuur en is getraind op de meest betrouwbare security data uit de branche. Deze worden voortdurend afgestemd met door experts gestuurde context. Charlotte AI biedt de transformerende kracht van conversationele AI aan organisaties om uren werk om te zetten in minuten, en waarde te leveren over de gehele breedte van het Falcon-platform. Door gebruik te maken van de strenge beveiliging, privacy en compliance die in AWS zijn ingebouwd, stelt CrowdStrike organisaties in staat om verantwoord AI-innovaties te implementeren met ingebouwde beveiliging en vertrouwen.

Amazon verbetert beveiliging met CrowdStrike Falcon Platform
CrowdStrike beschermt een van 's werelds toonaangevende bedrijven nu Amazon zijn Endpoint Detection and Response bundelt op het Falcon-platform. Door gebruik te maken van CrowdStrike's bescherming om de infrastructuur van Amazon te beveiligen, kan Amazon breaches van code tot cloud en van apparaat tot data tegen houden. CrowdStrike is onderdeel van Amazon's plan om de toekomstige innovatie binnen al zijn bedrijven te beschermen.

Partners