15-03-2024

Veeam introduceert Data Cloud

Deel dit bericht

Veeam Software kondigt Veeam Data Cloud aan. De Veeam Data Cloud is gebouwd op Microsoft Azure en levert de betrouwbaarheid van het Veeam Data Platform en het gemak en de toegankelijkheid van een clouddienst. Veeam Data Cloud biedt backup-as-a-service voor Microsoft 365 en Microsoft Azure, waardoor radicale veerkracht mogelijk wordt. Daarnaast gebruikt het krachtige dataprotectie- en beveiligingstechnologieën voor een eenvoudige en naadloze gebruikerservaring.

Het cloud-native ontwerp van Veeam Data Cloud en het compatibele dataplatform van Microsoft Azure bieden de beste bescherming voor Microsoft 365- en Microsoft Azure-data met beleidsgestuurde eenvoud. De architectuur is gebouwd op basis van zero trust-principes, maakt gebruik van Azure Blob Storage en draait geïsoleerd van productieomgevingen. De omgeving wordt voortdurend bijgewerkt en onderhouden, waardoor back-ups altijd veilig en gereed zijn voor herstel. De all-in-one-diensten omvatten back-upsoftware, infrastructuur en opslag. Dit houdt de kosten laag en voorspelbaar terwijl het beheer vereenvoudigd wordt.

Veeam Data Cloud for Microsoft 365
Veeam heeft de nieuwe Veeam Data Cloud for Microsoft 365 gebaseerd op zijn vertrouwde oplossing, Veeam Backup for Microsoft 365. Veeam Data Cloud wordt geleverd als een service en biedt organisaties vertrouwen in het moderne, eenvoudige en cloudgehoste aanbod. Veeam Data Cloud for Microsoft 365 is een back-updienst die uitgebreide dataprotectie en -herstel biedt voor Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Teams en geeft organisaties volledige controle over hun Microsoft 365-omgeving. Highlights zijn:
• Betrouwbare, toonaangevende technologie: de meest uitgebreide dataprotectie-oplossing op basis van meer dan een decennium aan continue innovatie. Gebouwd om te schalen.
• Modern, veilig en intuïtief: eenvoudig back-uptaken aanmaken, herstelopdrachten voltooien en meer inzicht in Microsoft 365-data vanuit een moderne webinterface.
• Betrouwbaar herstel: uitgebreide, native bescherming met aanpasbare RPO’s en RTO’s.

Veeam Data Cloud for Microsoft Azure
Veeam Data Cloud for Microsoft Azure is het eerste SaaS-aanbod van Veeam voor Microsoft Azure. Het is een volledig gehoste en vooraf geconfigureerde back-updienst die bewezen en betrouwbare back-ups en herstel levert, cloudkosten beheert en bedrijfscontinuïteit optimaliseert. Veeam Data Cloud for Microsoft Azure is een back-updienst die uitgebreide dataprotectie en -herstel levert voor Azure VM’s, Azure SQL en Azure Files. Highlights zijn:
• Snelle ROI: snelle time to value door hindernissen weg te nemen, zoals implementatie, patching en het herstellen van misconfiguraties.
• Enterprise Readiness: gebruikt back-up, beveiliging en FinOps best practices in een dienst gebouwd voor Azure Well-Architected Framework.
• Betrouwbaar herstel: uitgebreide, native bescherming met aanpasbare RPO’s en RTO’s.

Tags:

Data, Azure, Cloud

Company:

Veeam, Microsoft

Partners