28-02-2024

SAS stelt Intelligent Planning Suite beschikbaar op AWS

Deel dit bericht

SAS heeft SAS Intelligent Planning Suite gelanceerd, ondersteund door Amazon Web Services (AWS). De flexibiliteit van SAS en AWS stelt klanten in staat om resultaten te maximaliseren met SAS Intelligent Planning en andere impactvolle SAS retailaanbiedingen.

Met SAS Intelligent Planning krijgen demand planners toegang tot drie krachtige mogelijkheden: SAS Demand Planning, SAS Assortiment Planning en SAS Financiële Planning. Met de toevoeging van innovaties op het gebied van vraagplanning met behulp van kunstmatige intelligentie kunnen gebruikers nu door AI gegenereerde aanbevelingen gebruiken om ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste locaties worden opgeslagen.

"We willen retailers tegemoet komen waar ze ons het meest nodig hebben, en SAS Intelligent Planning for Retail op AWS doet precies dat," zegt Dan Mitchell, Global Director van SAS Retail and Consumer Goods. "Veel retailers en fabrikanten van consumentengoederen werken op AWS, dus het leveren van onze krachtige retail analytics met behulp van AWS maakt het voor klanten nog eenvoudiger en kosteneffectiever om waarde te halen uit SAS AI en analytics."   

Retailers kunnen met deze integratie gebruikmaken van de sterke punten van zowel SAS als AWS om continue optimalisatie en gestroomlijnde planning binnen organisaties te ondersteunen. SAS Intelligent Planning maakt gebruik van AI en machine learning om automatisering te stimuleren die de prognosewaarden verhoogt en de nauwkeurigheid verbetert. De oplossing houdt rekening met toevallige factoren zoals promoties, prijzen, lokale economische gegevens en zelfs trends in de sociale media voor een robuuste statistische beoordeling. Data scientists kunnen met de planners aanbevelingen verfijnen om effectieve, naadloze klantervaringen te genereren. SAS Intelligent Planning suite is de nieuwste stap in de samenwerking tussen SAS en AWS.

Partners