29-02-2024

Salesforce onthult Tableau Pulse met generatieve AI

Deel dit bericht

Salesforce heeft de algemene beschikbaarheid van Tableau Pulse aangekondigd, waardoor het voor klanten eenvoudiger wordt om betere en snellere beslissingen te nemen met betrouwbare generatieve AI en analytics. Tableau Pulse is gratis inbegrepen bij alle Tableau Cloud-edities en Embedded Analytics-oplossingen.

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijfsleiders is het vinden van manieren om inzichten uit hun gegevens te halen. AI is het antwoord: 80 procent van de senior IT-leiders zegt dat generatieve AI hun organisatie kan helpen beter gebruik te maken van data.

Tableau Pulse gebruikt generatieve AI om inzichten weer te geven in zowel natuurlijke taal als visueel formaat, waardoor het makkelijker wordt om belangrijke statistieken te ontdekken, inzichten te verkrijgen, vragen te stellen en gegevens te koppelen aan een echte zakelijke context. En met AI-mogelijkheden die worden uitgevoerd via de Einstein Trust Layer, een veilige AI-architectuur die standaard is ingebouwd in het Salesforce-platform, stelt Pulse teams in staat te profiteren van generatieve AI zonder hun klantgegevens in gevaar te brengen.

Tableau Pulse functies omvatten:
• Tableau Pulse Insights Platform, dat automatisch drivers, trends, contributors en outliers detecteert voor de metrics waar zakelijke gebruikers om geven - binnen hun workflow - om hen te helpen snellere en beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
• Tableau Pulse on Mobile, dat gebruikers proactief voorziet van gegevensinzichten in natuurlijke taal, rechtstreeks op hun mobiele apparaat, inclusief Tableau Mobile, Slack en e-mail.
• Tableau Pulse Slack Digest, waarmee AI-gegenereerde samenvattingen en contextuele inzichten over belangrijke metrics worden gedeeld in een gewenst Slack-kanaal met behulp van de Tableau voor Slack-app.
• Tableau Pulse Metrics Layer, waarmee analisten eenvoudig standaard metrische definities kunnen maken, een set metadata die de betekenis en bedrijfscontext van een metriek vastlegt.

Tableau Cloud is een snel en flexibel analyseplatform dat zakelijke gebruikers helpt om met vertrouwen snellere, datagestuurde beslissingen te nemen. Nieuwe mogelijkheden zijn onder andere:
• Tableau Cloud AWS Marketplace Availability, waarmee klanten Salesforce-aanbiedingen kunnen beheren via AWS Marketplace - inclusief geavanceerde gegevensanalyse met Tableau.
• Visual Segment Creation in Data Cloud, waarmee data-analisten eenvoudig segmenten kunnen aanmaken in Data Cloud, rechtstreeks vanuit hun visuele dataverkenning in Tableau.
• Uitgebreide gegevensopslag

Partners