28-02-2024

Anaconda en IBM watsonx leveren Enterprise AI-oplossingen

Deel dit bericht

Anaconda, leverancier van een platform voor data science en AI-ontwikkeling, heeft een samenwerking met IBM aangekondigd om Anaconda's gecureerde repository van open source Python-pakketten te integreren in IBM watsonx, het onlangs door IBM uitgebrachte AI- en dataplatform.

Samen zullen Anaconda en IBM watsonx helpen de impact van AI te versnellen en te schalen door een innovatieve Enterprise-grade Foundation Model oplossing te bieden. Met deze samenwerking krijgen IBM watsonx gebruikers toegang tot Anaconda's basis open source software (OSS) repository en de optie om te upgraden naar Anaconda's premium repository met geavanceerde beveiligingsfuncties voor de onderneming. Anaconda is gebouwd binnen IBM watsonx en geeft gebruikers toegang tot de open source Python-bibliotheken die het hart vormen van moderne AI-ontwikkeling. Of het nu gaat om generatieve AI-toepassingen of geavanceerde statistische modellering, met Anaconda's beveiligde repository kunnen zowel particulieren als grote ondernemingen AI-innovaties op schaal bouwen, testen en inzetten.

"Open source Python en zijn rijke ecosysteem zijn essentiële fundamenten geworden voor moderne AI en daarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om partners te vinden die je kunt vertrouwen", zegt Anaconda CEO Barry Libert. "Deze samenwerking met IBM watsonx zal helpen bij het oplossen van veel van de uitdagingen rondom het inzetten van AI in de onderneming, met name als het gaat om governance. We zijn verheugd om samen te werken met IBM watsonx om nieuwe AI- en dataoplossingen naar partners te brengen."

Partners