Jan Jaap Kolleman leidt Data Science & BI Practice van The Digital Neighborhood

Deel dit bericht

The Digital Neighborhood, een gemeenschap van dertien onafhankelijke techbedrijven gespecialiseerd in Microsoft Cloud en AI, stelt Jan Jaap Kolleman aan als hoofd van haar Data Science & Business Intelligence Practice. Ook wordt hij lid van het Management Board van The Digital Neighborhood. Deze aanstelling markeert een nieuwe stap in de groei van The Digital Neighborhood en om haar positie als Microsoft-partner in Noord-Europa te versterken.

Jan Jaap Kolleman is met meer dan twintig jaar ervaring in de Microsoft-wereld een veteraan in de softwarebedrijfstak. Hij was van 2006 tot 2008 Managing Director bij Exact Software Nederland, onderdeel van het Executive Committee, en lid van het SDL Executive Committee van 2008 tot 2014. Sinds 2016 is hij CEO bij Active Professionals, een recente toevoeging aan The Digital Neighborhood.

In zijn nieuwe rol bij The Digital Neighborhood zal Jan Jaap de uitbreiding en ontwikkeling van de Data Science & BI Practice van de groep leiden. Deze rol is een aanvulling op de bredere strategie van de groep, die ook de andere Neighborhood Practices omvat: Cloud Consultancy & App Development, Cloud Infrastructure & Security en Business Management Solutions. The Digital Neighborhood blijft investeren in toptalent in deze vier focusgebieden om te voldoen aan de groeiende vraag vanuit haar 2.400 klanten.

De komst van Kolleman versterkt het team van The Digital Neighborhood van meer dan 1.335 IT-experts verspreid over dertien bedrijven.

Partners