23-01-2024

Ron Tolido presenteert keynote op DW & BI Summit 2024

Deel dit bericht

Ron Tolido presenteert op de elfde editie van de DW & BI Summit zijn sessie Data Mesh Light - getting there, step by step, avoiding the Mess. De DW & BI Summit vindt plaats op 27 maart 2024 in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal tevens remote te volgen zijn via een live video stream.

Ron Tolido is Executive Vice President, CTO en Master Architect van Capgemini’s Insights & Data global business line. Hij publiceerde verschillende boeken en talrijke artikelen en berichten over innovatie, AI, data-architectuur en door technologie aangedreven transformatie.

In de sessie Data Mesh Light – getting there, step by step, avoiding the Mess duikt Ron Tolido in de ins en outs van de Data Mesh. De voordelen van Data Mesh zijn in potentie erg groot, maar de implementatie levert vaak problemen op. Ron Tolido bepleit een 'lichte' stap-voor-stap benadering.

De elfde editie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met Mike Ferguson, Peter Boncz, Thomas Brinkman, Jos van Dongen, Ron Tolido, Alec Sharp, Panos Alexopoulos en Jan Henderyckx.

Live video stream
De DW & BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers additioneel via een live video stream online toegankelijk zijn. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar. De presentaties op 27 maart worden opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen.

Workshops
Aansluitend vindt op 28 maart een serie workshops plaats, gegeven door Mike Ferguson, Alec Sharp en Panos Alexopoulos. De workshops worden alleen face-to-face in Utrecht verzorgd dus zonder live video stream:
Data Products – From Design, to Build, to Publishing and Consumption door Mike Ferguson (halve dag, Engelstalig)
Concept Modelling for Business Analysts. Een praktische workshop van een halve dag over ‘concept modelling’ door Alec Sharp (halve dag, Engelstalig)
• Knowledge Graphs - pragmatic approach and best practices door Panos Alexopoulos (halve dag, Engelstalig).
 
Over DW & BI Summit
De Data Warehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Kijk hier voor het volledige programma van de DW & BI Summit en de workshops.

Partners