14-12-2023

Reltio bereikt selecte partnerstatus met Snowflake

Deel dit bericht

Reltio, leverancier op het gebied van data unificatie en -beheer, heeft aangekondigd dat het de Select-tier partnerstatus heeft bereikt van Snowflake. Als Snowflake Select-tier partner kan Reltio de digitale transformatie versnellen van zijn gezamenlijke klanten, die volledig gebruik kunnen maken van de prestaties, flexibiliteit en bijna oneindige schaalbaarheid van de Snowflake Data Cloud.

"Bedrijven geconfronteerd met de ontmoedigende uitdaging van versnipperde gegevens, vooral nu ze een groeiend aantal applicaties integreren en overstappen op de cloud. Essentiële informatie over klanten en producten raakt gedesorganiseerd, wat de datakwaliteit aantast en de inspanningen om zinvolle inzichten te verkrijgen voor concurrentievoordeel bemoeilijkt", zegt Vincent Harmsen, SVP en Head of Europe van Reltio. "Wij streven ernaar om uniforme, interoperabele data te leveren waarop ondernemingen kunnen vertrouwen om de efficiëntie te verhogen, risico's te beheren en groei te stimuleren. Deze samenwerking zal organisaties in staat stellen om deze data-uitdagingen te overwinnen, waardoor ze analytics, machine learning en data science effectiever en efficiënter kunnen inzetten."

Reltio en Snowflake hebben samen de Reltio Snowflake Connector ontwikkeld, een integratie waarmee klanten verenigde gegevens naadloos van Reltio naar Snowflake kunnen overbrengen. Dit exportmiddel versnelt gegevensgestuurde analyses, rapportage en data science in Snowflake-omgevingen. Met deze oplossing stellen Reltio en Snowflake organisaties in staat om de gegevens van de wereld te mobiliseren met Snowflake's Data Cloud, waardoor gezamenlijke klanten hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren, Reltio-datamodellen automatisch kunnen converteren naar Snowflake-tabellen en schone, samengevoegde en gevalideerde profielgegevens kunnen leveren.

"Reltio is gecombineerd met Snowflake's Data Cloud om een krachtige combinatie van mogelijkheden te maken, waardoor het hele proces van databeheer en -analyse wordt gestroomlijnd en vertrouwde, verenigde data ten dienste van de onderneming worden gemobiliseerd", zegt Tarik Dwiek, Head of Technology Alliances bij Snowflake.


Partners