26-10-2023

Dataiku verwelkomt Sandrine Bossard als Chief People Officer

Deel dit bericht

Dataiku benoemt Sandrine Bossard tot Chief People Officer. Bossard zal leidinggeven aan innovatieve HR-activiteiten en -initiatieven, waarbij ze zich zal richten op het verbeteren van de organisatiecultuur, het behouden van medewerkers, het bevorderen ontwikkeling, en het stimuleren van de efficiëntie van de organisatie om toekomstige groei te ondersteunen.
 
Bossard heeft uitgebreide ervaring in de tech- en digitale industrie, waaronder leidinggevende functies bij beursgenoteerde internationale bedrijven als Believe, Ingenico Group en Experian. Bij deze organisaties toonde ze consequent haar afstemming op cultuur, marktdynamiek en passie voor het koesteren van talent in tijden van snelle groei. Haar bedrevenheid in het uitvoeren van wereldwijde HR-programma's in multiculturele omgevingen vormt een perfecte aanvulling op Dataiku's wereldwijde aanwezigheid.  
 
In haar rol bij Dataiku zal Bossard zich richten op het afstemmen en bevorderen van de collectieve expertise van het bedrijf met de missie 'Everyday AI, Extraordinary People'. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van human resources, met name initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid, inclusie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bossard werkt vanuit Parijs en zal integraal deel uitmaken van het Executive Committee van het bedrijf en rechtstreeks rapporteren aan Dataiku President DataikuKrish Venkataraman.  

Partners