25-10-2023

Immuta kondigt integratie aan met Data Fabric Security op AWS

Deel dit bericht

Immuta kondigt de integratie aan met Data Fabric Security (DFS) op Amazon Web Services, een oplossing die is ontworpen om organisaties te helpen data beter te integreren in meerdere systemen en veilige datatoegang te garanderen. Immuta biedt AWS-klanten schaalbare mogelijkheden voor governance en datatoegangscontrole, zodat gebruikers meer van hun data veilig kunnen gebruiken in meerdere omgevingen voor betere bedrijfsresultaten.

Door Immuta's granulaire, attribuutgebaseerde toegangscontrole (ABAC) te combineren met Radiant Logic's identity unification en rationalisatie stelt DFS organisaties in staat om snel en veilig gebruik te maken van data uit meerdere omgevingen voordat de waarde ervan verloren gaat. "Nu steeds meer bedrijven AWS omarmen, moeten we ze de tools bieden waarmee ze veilig de volledige waarde van hun data kunnen ontsluiten, ongeacht waar die zich bevindt", zegt CEO Matt Carrol van Immuta. "Moderne datagestuurde organisaties moeten in staat zijn om ervoor te zorgen dat veilige en efficiënte datatoegang plaatsvindt tussen systemen om effectieve analyses uit te voeren en compliant te blijven, en we zijn trots op onze integratie met Data Fabric Security op AWS, die hun gebruikers in staat stelt om precies dat te doen."

De belangrijkste voordelen van de integratie zijn:
• Schaalbare gegevensbeveiliging: Immuta's geautomatiseerde en actieve benadering van databeveiliging zorgt ervoor dat DFS soepel kan draaien, op schaal, zonder rolexplosie of extra overhead.
• Vereenvoudigd toegangsbeheer: Immuta's mogelijkheid om attributen van identiteiten te gebruiken om dynamisch toegangsbeleid af te dwingen tijdens de query-runtime, gecombineerd met Radiant Logic's mogelijkheid om gebruikersidentiteiten uit meerdere bronnen samen te voegen, vermindert handmatige inspanningen voor beveiliging en datateams.
• Write Once, Apply Everywhere: Immuta biedt een flexibele data-policy builder voor ABAC, waarmee gebruikers policies kunnen schrijven in gewone taal en ze overal kunnen toepassen, tot op rij-, kolom- en celniveau.
• Geautomatiseerde implementatie in containers: Immuta's integratie met Data Fabric Security op AWS biedt een kant-en-klare, alles-in-één oplossing die geen invloed heeft op bestaande workflows en de algehele handhaving van het databeleid stroomlijnt.

Partners