13-10-2023

Alteryx lanceert AiDIN innovaties voor toepassing Generative AI

Deel dit bericht

Alteryx heeft innovaties aangekondigd aan haar AiDIN roduct , waaronder AI Studio, een implementatie-agnostische interface die speciaal is gebouwd voor no-code gebruikers om generatieve AI te benutten.

De Alteryx AiDIN-innovaties zijn ontworpen om organisaties te helpen op maat gemaakte bedrijfsgegevens op een gereguleerde manier op te nemen in LLM's om operationele flexibiliteit te stimuleren en concurrentievoordeel te leveren. Gebouwd op het end-to-end Alteryx analytics automation platform en aangedreven door Alteryx AiDIN, is de nieuwe Alteryx AI Studio ontworpen om organisaties de mogelijkheid te geven om een LLM naar keuze te selecteren uit een lijst van beschikbare opties. Vervolgens kunnen ze deze afstemmen met behulp van hun eigen data aan de specifieke context van hun bedrijf.

Alteryx AI Studio integreert naadloos met Alteryx Designer zodat klanten hun modellen eenvoudig kunnen inzetten via bestaande workflows en applicaties kunnen bouwen met een gebruikersinterface. Bovendien is Alteryx AI Studio ontworpen om gevoelige informatie te beschermen en gegevensbeveiliging en compliance te vergemakkelijken door klanten volledige controle te geven over de levenscyclus van hun LLM en de optie te bieden om de LLM binnen Alteryx of in hun eigen omgeving te hosten en beheren.

Sneller inzicht met Playbooks
Alteryx AiDIN blijft innovatie ontsluiten met de Auto Insights feature: Playbooks. Playbooks is ontworpen om sneller en eenvoudiger inzichten uit data te halen door generatieve AI te gebruiken om de eerste fasen van het analyseproces te automatiseren, waaronder het bedenken van use cases, use case-selectie en het ontwikkelen van een proof-of-concept. Gebruikers hoeven alleen maar hun rol en bedrijf op te geven, waarna Playbooks relevante en belangrijke analytics use cases voorstelt om te verkennen en te bouwen.


Partners