10-10-2023

Data eXcellence wordt onderdeel van Alan Allman Associates

Deel dit bericht

Alan Allman Associates, een ecosysteem van internationale adviesbureaus, kondigt de uitbreiding van haar aanwezigheid in de Benelux aan door de overname van Data eXcellence (DX), in Nederland. DX is een aanbieder op het gebied van data, en meer specifiek in datamigratie.

Data eXcellence werd meer dan tien jaar geleden opgericht en is speler in de uitvoering van grootschalige datamigratieprojecten. Meer dan vijftig experts ondersteunen klanten in heel Europa en internationaal, vanuit vestigingen in Nieuwegein en Groningen. Data eXcellence biedt haar klanten high-end oplossingen voor datamigratie, datakwaliteit en reconciliatie, en levert migratieoplossingen voor de financiële sector en voor ERP en CRM voor andere sectoren zoals onderwijs, overheidsdiensten en industrie.

Jean-Marie Thual, voorzitter en CEO van Alan Allman Associates, is verheugd om de Data eXcellence teams te verwelkomen bij Alan Allman Associates. "Dankzij hun expertise en knowhow kunnen we ons Data-aanbod verder ontwikkelen en onze klanten nog innovatievere en effectievere oplossingen bieden. Hun expertise in het beheren van datamigratieprojecten versterkt onze inzet om onze klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie en hen te helpen hun groeidoelstellingen in de Benelux te bereiken."

Met deze acquisitie versterkt Alan Allman Associates haar positie in Europa. Nederland is een strategische locatie voor het ecosysteem. Naast de ideale geografische ligging herbergt Nederland erkende experts die innovatie centraal stellen in hun expertise, evenals een rijkdom aan meertalig talent.

Partners