03-07-2023

UMBRiO en Davinsi Labs samen verder als Davinsi Labs

Deel dit bericht

UMBRiO en Davinsi Labs, twee bedrijven binnen de Proximus Groep gespecialiseerd in cybersecurity en intelligence-oplossingen, kondigen vandaag aan dat ze samen verdergaan onder de naam Davinsi Labs met als gezamenlijk credo the art of data-driven decisions. Samen vormen UMBRiO en Davinsi Labs een team van meer dan honderd gespecialiseerde professionals, verspreid over België en Nederland.

Door de krachten te bundelen wordt de positie in de Benelux verder verstevigd, met als doel uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers op het gebied van Digital Service Intelligence oplossingen. Davinsi Labs zal opereren onder Proximus NXT, de recent aangekondigde herpositionering van de B2B tak van de Proximus groep, en zal deze nieuwe strategische scope versterken.

Dankzij de samenwerking kan Davinsi Labs een uitgebreide en geïntegreerde aanpak leveren voor het adresseren van uitdagingen rondom datagedreven werken in een wereld waarin technologie continu in verandering is en digitale transformatie essentieel is voor bedrijven. Als Digital Service Intelligence partner helpt Davinsi Labs eindklanten met het beveiligen en optimaliseren van hun data en digitale diensten, en stelt zij organisaties in staat om door middel van inzichten juiste en datagedreven beslissingen te kunnen maken. De dienstverlening is gestoeld op drie types oplossingen die ervoor zorgen dat data van bedrijven veilig en betrouwbaar wordt verwerkt (Security Intelligence); dat digitale diensten, technologie en applicaties optimaal werken (Operational Intelligence); en dat er waardevolle inzichten worden verkregen uit de data die wordt gegenereerd met behulp van deze diensten (Digital Business Intelligence).
Het bedrijf zal opereren onder de naam Davinsi Labs vanuit de hoofdkantoren in Maarssen en Antwerpen.

Partners