31-05-2023

Alteryx biedt AiDIN engine met generatieve AI

Deel dit bericht

Alteryx heeft Alteryx AiDIN aangekondigd, een engine die de kracht van kunstmatige intelligentie, machine learning en generatieve AI combineert met het Alteryx Analytics Cloud Platform om de productiviteit van analytics te versnellen. Alteryx wil hiermee geavanceerde modellen en methoden naar meer gebruikers in de hele organisatie brengen.

Alteryx combineert de kracht van haar analytics outputs met generatieve AI en grote taalmodellen om de democratisering van analytics en de verspreiding van inzichten in de hele organisatie te superchargen, terwijl de governance en observeerbaarheid nog steeds wordt vastgelegd. De aankondiging omvat de eerste van verwachte innovaties voor Alteryx AiDIN, dat bestaat uit:
• Magic Documents, een Alteryx Auto Insights feature, die gebruik maakt van een generatieve AI-integratie om een revolutie teweeg te brengen in het rapporteren en delen van data-inzichten met stakeholders. Deze functie levert in-context datavisualisatie-samenvattingen, evenals naadloze PowerPoint, e-mail, en bericht generatie mogelijkheden voor op maat gemaakte doelgroepen.
• Workflow Summary voor Alteryx Designer, waarmee gebruikers hun processen effectiever kunnen documenteren door automatisch workflow samenvattingen en metadata in natuurlijke taal te genereren. Dit maakt governance en controleerbaarheid van alle workflowdataprocessen en datapijplijnen eenvoudiger.
• De OpenAI connector, waarmee gebruikers Generative AI in hun eigen Alteryx Designer workflows kunnen rollen. De gebruiksvriendelijke drag-and-drop tool genereert naar verwachting overtuigende natuurlijke taal outputs van data en analyses van gebruikers en geeft gebruikers de kracht om te transformeren hoe ze data presenteren en delen.

Partners