20-04-2023

Alteryx Ventures investeert in Fiddler om MLOps te verbeteren

Deel dit bericht

Alteryx heeft een strategische investering aangekondigd in Fiddler, een pionier in Model Performance Management (MPM), om Alteryx Machine Learning uit te breiden binnen het Alteryx Analytics Cloud Platform. Met deze investering zullen gezamenlijke klanten in staat zijn om beter te operationaliseren hoe zij machine learning pipelines op bedrijfsniveau bouwen met meer governance.

Fiddler is een MPM leverancier die geavanceerde model monitoring en model governance mogelijkheden biedt. Aangezien Alteryx analytics democratiseert voor alle medewerkers in alle systemen bij veel van 's werelds grootste en meest complexe ondernemingen, zal deze investering in Fiddler klanten helpen om sterkere governance en ethische AI-praktijken op te zetten.

Alteryx Ventures investeert in bedrijven met innovatieve technologie en diensten die de analytics- en data science-producten van Alteryx aanvullen en innovatie binnen het analytics-ecosysteem stimuleren. De visie van Alteryx is erop gericht iedereen in staat te stellen baanbrekende resultaten uit data te halen door middel van analytics-automatisering, data science en ongekend gebruiksgemak.




Partners