03-04-2023

GROW with SAP wil voordelen cloud-ERP naar middensegment brengen

Deel dit bericht

Na de introductie van RISE with SAP in 2021 komt SAP nu met GROW with SAP. Dit nieuwe cloud-ERP-aanbod biedt middelgrote klanten snelheid, voorspelbaarheid en continue innovatie. Met GROW with SAP krijgen klanten dezelfde tools in handen die succesvolle marktleiders gebruiken, waarbij ze profiteren van een snelle implementatie en probleemloze updates.

SAP werkt al 50 jaar nauw samen met klanten uit diverse branches en gebruikt deze expertise om best-in-class branchespecifieke processen te benchmarken en te definiëren. GROW with SAP biedt hiermee vooraf geconfigureerde best practices die middelgrote bedrijven onmiddellijk kunnen toepassen. Het GROW with SAP-aanbod bestaat onder andere uit:
• SAP’s cloud-ERP-oplossing: gecombineerd met versnelde acceptatieservices, een wereldwijde community van experts en gratis leermiddelen;
• Baselineactivering: een gestroomlijnde levering tegen een vast tarief die een technische go-live kan opleveren in slechts vier weken. Dit garandeert dat de initiële systeemconfiguratie door SAP wordt beheerd;
• Ingebouwde AI- en automatiseringsmogelijkheden: waardoor klanten snel resultaat zien.

Technologie moet aansluiten op groeitraject
Uit onderzoek van IDC blijkt dat veel middelgrote bedrijven snel groeien. “SAP erkent dat ze beter moeten aansluiten bij de zakelijke en technologische vereisten van middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een cloud-ERP-oplossing”, vertelt Mickey North Rizza, vice-president van de IDC Enterprise Software Group. “Aangezien ze dezelfde problemen met betrekking tot wereldwijde complexiteit tegenkomen als grotere ondernemingen, moet de software meegroeien met hun bedrijf. Middelgrote bedrijven hebben dan ook een technologische oplossing nodig die past bij hun groeitraject.”

GROW with SAP helpt hen te schalen om productlijnen, serviceaanbiedingen, duurzaamheidsstatistieken en meer te ondersteunen. Het bevat ook het SAP Business Technology Platform zodat klanten hun eigen processen op een cloud-native manier kunnen definiëren met behulp van SAP Build. Met SAP Build kunnen gebruikers unieke processen en benodigde oplossingen veilig en conform de regels creëren, zonder code te hoeven schrijven of te wachten op IT-ondersteuning.

Tags:

Cloud, ERP, S/4HANA

Company:

SAP

Partners