31-03-2023

Dataiku en NVIDIA willen Enterprise AI vereenvoudigen

Deel dit bericht

Dataiku treedt toe tot het NVIDIA's DGX-Ready Software programma. Dataiku is geselecteerd voor het exclusieve programma, dat alleen op uitnodiging toegankelijk is, vanwege zijn geteste en gecertificeerde oplossingen die gekoppeld kunnen worden met NVIDIA DGX-systemen om AI-implementatie en -beheer te vereenvoudigen. Dit stelt NVIDIA-klanten en -partners in staat om advanced analytics en AI eenvoudig te kunnen implementeren.

Dataiku is al lid van het NVIDIA AI Accelerated Program en is onlangs ook Premier-lid geworden van NVIDIA Inception, een programma dat middelen en ondersteuning biedt aan vooruitstrevende startups die industrieën opschudden met innovaties in AI en data science.

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze aan de data komen die nodig is voor advanced analytics initiatieven, terwijl ze ook te maken krijgen met AI-tools die traditioneel alleen toegankelijk zijn voor data-experts en meer technische gebruikers. Dankzij de samenwerking tussen Dataiku en NVIDIA kunnen klanten deze uitdagingen makkelijker aangaan. Zo biedt Dataiku toegang tot gegevens, ongeacht of deze zich op locatie bevinden of in de publieke cloud. Ook levert Dataiku software die iedereen in een organisatie helpt uitzonderlijke resultaten te behalen met AI, van technische teams tot bedrijfsleiders. Daarnaast profiteren klanten van Dataiku's gebruik van vooraf gebouwde componenten en automatisering om processen te stroomlijnen, waardoor er consistent beheer en governance over projecten heen is en data scientists en ingenieurs een boost in productiviteit ervaren.

Abhi Madhugiri, Vice President, Global Technology Alliances bij Dataiku: "Deze samenwerking geeft onze klanten een duidelijk voordeel met ongeëvenaarde toegang tot vooraanstaande NVIDIA-technologie. De combinatie van Dataiku's platform met NVIDIA accelerated computing oplossingen zoals DGX zal dataprojecten versnellen en vereenvoudigen en de kracht van AI naar organisaties brengen, ongeacht de grootte of industrie. Deelnemen aan het exclusieve NVIDIA DGX-Ready Software-programma en Premier-lid worden van NVIDIA Inception is voor ons een geweldige kans om onze klanten beter van dienst te zijn en onze missie om AI te democratiseren voort te zetten."

Partners