23-03-2023

Alteryx lanceert analytics automatiseringsplatform in de cloud

Deel dit bericht

Alteryx biedt de Alteryx Analytics Cloud. De Alteryx Analytics Cloud is een uniform end-to-end analytics automation platform.

De beschikbaarheid van Alteryx-oplossingen in de cloud betekent dat gebruikers alleen een browser nodig hebben om toegang te krijgen tot inzichten, met een setup die kan worden gedaan in minuten in plaats van dagen. De verwachting is dat het werken in de cloud gaat leiden tot een versnelling in datagedreven werken. De low-code/no-code mogelijkheden maken het voor elke gebruiker makkelijk om inzichten te verkrijgen die helpen bij het aanpakken van de moeilijkste bedrijfsproblemen.

Drie cloudproducten van het Alteryx Cloud Platform
De Alteryx Analytics Cloud bestaat uit een suite van drie cloudproducten: Designer Cloud, Alteryx Auto Insights en Alteryx Machine Learning.
Alteryx Auto Insights is een oplossing die het analyse proces automatiseert. Deze AI-gedreven virtuele analist stelt zelfstandig alle mogelijke datavragen en gebruikt alleen de beste inzichten voor rapportages.
Alteryx Machine Learning biedt een laagdrempelige manier om Automated Machine Learning (AutoML) toe te passen. Door verschillende voorspellende modellen te creƫren en met elkaar te vergelijken kan een organisatie een inschatting maken van de impact van bepaalde beslissingen.
De Alteryx Designer Cloud brengt de vertrouwde Designer-ervaring naar de browser, zodat iedereen, waar dan ook, kan werken aan zijn of haar workflows.


Partners