22-03-2023

Qlik benoemt Lennaert van den Brink tot Qlik Partner Ambassador

Deel dit bericht

Lennaert van den Brink, Senior BI consultant bij E-mergo, is door Qlik benoemd tot Qlik Partner Ambassador. Hij is daarmee een van de vier Qlik Partner Ambassadors in Nederland.

Als Senior BI Consultant werkt Lennaert al acht jaar met Qlik. In die tijd heeft hij al vele organisaties geholpen om slimmer met data te werken. Daarnaast heeft Lennaert in de afgelopen jaren voor E-mergo tientallen blogs geschreven over alle trends en ontwikkelingen rondom Qlik. Verder zet hij zich in voor de Qlik-community waar hij zeer regelmatig zijn kennis deelt met vakgenoten. Door deze prestaties is hij bij Qlik in beeld gekomen voor deze erkenning.

“Voor mij persoonlijk is het vooral heel gaaf om te zien dat mijn foto tussen alle grote namen staat waar ik al acht jaar door geïnspireerd wordt. Het zijn van Qlik Partner Ambassador voelt als een beloning voor alles waar ik samen met mijn collega's van E-mergo de afgelopen jaren aan gewerkt heb en het programma gaat me nog beter in staat stellen om zo veel mogelijk organisaties slimmer met data te laten werken en om mijn kennis te delen met nog meer Qlik enthousiastelingen”, meldt Lennaert van den Brink

Qlik Partner Ambassadors zijn een selecte groep Qlik-experts van over de hele wereld die vooroplopen op het gebied van Qlik-oplossingen en hun kennis graag delen met andere Qlik-gebruikers. Elk jaar wordt er door Qlik een nieuwe groep Qlik-experts uitgekozen. Zij worden onder andere geselecteerd op basis van hun passie voor Qlik, hun kennis van de software en in hoeverre zij hun kennis delen met de Qlik-community.
Meer informatie over Qlik Partner Ambassadors is hier te vinden.

Partners