16-03-2023

Immuta krijgt strategische investering van ServiceNow

Deel dit bericht

Immuta heeft een strategische investering aangekondigd in haar Series E financieringsronde door ServiceNow. Deze investering komt op een moment van groei voor Immuta en haar Data Security Platform SaaS aanbod. Met deze investering zal Immuta haar cloud-aanbod verder uitbreiden naarmate de vraag naar uitgebreide gegevensbeveiliging in de VS, EMEA en APJ toeneemt.

Voortbouwend op Immuta's groei in 2022, zal het bedrijf de financiering blijven gebruiken om productinnovatie te versnellen en uitbreiding van het Data Security Platform. De financiering zal ook worden gebruikt om strategische partnerschappen binnen het cloud data ecosysteem te verdiepen en inzet voor klantsucces te versterken. "ServiceNow is toegewijd aan het investeren in toonaangevende technologieën die veilige digitale transformatieresultaten stimuleren", zegt Lou Fiorello, vice president en general manager van beveiligingsproducten bij ServiceNow. "Immuta heeft bewezen een leider te zijn in databeveiliging en we zien Immuta's productinnovatie en platform als enablers voor organisaties om de waarde van hun cloud-investeringen te maximaliseren."

"Immuta heeft in 2022 een uitstekend momentum opgebouwd en is zich het afgelopen jaar blijven vestigen als toonaangevende SaaS-oplossing voor databeveiliging", aldus Matthew Carroll, CEO, Immuta. "Ik ben trots op onze voortdurende groei op alle fronten - financieel, partnerschappen, werknemers, klanten, producten en regio's - want het illustreert ons beproefde product, innovatieve teams, enthousiaste klantenondersteuning en sterke bedrijfscultuur. Dit momentum, gevoed door de extra financiering van ServiceNow, zal Immuta helpen lanceren in onze volgende fase van groei en voldoen aan de groeiende databeveiligingseisen die we zien bij onze klanten."
Partners