15-03-2023

Fivetran breidt Automated Data Movement Platform uit

Deel dit bericht

Fivetran aangekondigd haar uitgebreide en complete enterprise-grade platform voor geautomatiseerde data movement uit te breiden. De volledig beheerde service van Fivetran helpt bedrijven hun missiekritische workloads aan te sturen en data-informatieve zakelijke beslissingen te nemen.

Fivetran automatiseert het ELT-proces volledig en biedt vooraf gebouwde pipelines die in enkele minuten worden geïmplementeerd en zich automatisch aanpassen aan wijzigingen in bron-API's en -schema's. Gegevens worden verplaatst en gecentraliseerd in en tussen cloud- en on-premise-omgevingen. Met Fivetran wordt real-time datatoegang zo eenvoudig en betrouwbaar als elektriciteit.

De aankondiging breidt het Fivetran Data Movement Platform uit en zet de industriestandaard met opties voor alle implementatietypes voor veilige, real-time en high-volume databasereplicatie:
Fivetran High-Volume Agent (HVA) Connectors gebruiken log-based change data capture om direct uit de logs van het bronsysteem te lezen met behulp van een agent die de replicatielatentie minimaliseert en grote datavolumes ondersteunt. Hierdoor hebben zakelijke gebruikers toegang tot actuele, nauwkeurige en granulaire gegevens in bijna real-time. Door het leveren van incrementele updates en schema-drift monitoring, zijn HVA connectors de optimale oplossing voor het ondersteunen van hoog volume replicatie use cases.
• Met Fivetran Private Deployment krijgen sterk beveiligde organisaties die defensie, gezondheidszorg, financiën en andere gevoelige gegevens beheren, de mogelijkheid om Fivetran op locatie of in hun eigen virtuele privécloud (VPC) te hosten. Voorheen waren bedrijven in sterk gereguleerde sectoren of met vertrouwelijke gegevens beperkt in hoe en waar ze hun gegevens konden centraliseren vanwege veiligheidsoverwegingen. Door Fivetran in hun eigen omgeving te implementeren, kunnen deze bedrijven hun technologiestacks vereenvoudigen en moderniseren en tegelijkertijd voldoen aan het regionale beleid, het industriebeleid en het bedrijfsbeleid. Modernisering van de infrastructuur op deze manier verlaagt de total cost of ownership omdat er geen zware infrastructuur of intensieve set-up vereisten zijn.
• Met AWS GovCloud Support kunnen overheidsinstellingen Fivetran implementeren met behulp van AWS GovCloud om te voldoen aan specifieke wettelijke overheidseisen voor het omgaan met gegevens. Met AWS GovCloud kunnen overheidsinstellingen profiteren van de voordelen van de cloud en tegelijkertijd voldoen aan FedRAMP voor veilige gegevensverplaatsing. Bovendien kunnen gebruikers gebruik maken van AWS PrivateLink zodat gegevens nooit worden blootgesteld aan het openbare internet.

Company:

Fivetran, AWS

Partners