14-03-2023

Informatica lanceert gratis AI-gebaseerde cloudoplossing

Deel dit bericht

Informatica heeft een gratis service voor data loading, integratie en ETL/ELT in de cloud gelanceerd: Informatica Cloud Data Integration-Free and PayGo. Het nieuwe aanbod is gericht op data practitioners en niet-technische gebruikers zoals in marketing, sales en revenue operations teams om binnen enkele minuten data pipelines te bouwen.

Dit is de tweede in een reeks releases die begon met de lancering van Informatica Data Loader in mei 2022. Samen vormen Informatica Data Loader, Cloud Data Integration-Free (CDI-Free) en PayGo (CDI-PayGo) de enige gratis oplossingen voor het laden en integreren van data in de sector. Ze zijn van nature ingebouwd om intelligente cloud data management services te bieden voor al uw datagedreven use cases. Informatica CDI-Free, CDI-PayGo en Data Loader ondersteunen alle belangrijke datawarehouses/lake-oplossingen, waaronder Amazon Redshift, Azure Synapse, Databricks Delta Lake, Google BigQuery en Snowflake.

Jitesh Ghai, chief product officer bij Informatica, merkt op: "Wij herdefiniëren de markt voor data-integratie door deze gratis, gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk te maken. Organisaties staan voor de uitdaging om enorme hoeveelheden data uit verschillende bronnen op te nemen en die informatie vervolgens te begrijpen. Er is een duidelijke behoefte aan gratis SaaS-tools voor data-integratie, die gratis en pay-as-you-go zijn en waarmee zowel bedrijfsgerichte data-engineers als niet-technische zakelijke gebruikers en analisten snel aan de slag kunnen. Door zakelijke en niet-technische gebruikers toegang te geven tot eenvoudige, kostengeoptimaliseerde oplossingen voor data-integratie, kunnen organisaties de kracht van data naar de massa brengen."

Volgens Informatica is de sleutel tot een echt datagedreven bedrijf het bieden van self-service data-integratie aan gebruikers in de hele organisatie in technische en zakelijke rollen. Informatica CDI-Free en PayGo willen precies dat aanbieden:
• CDI-Free: Een gratis service waarmee gebruikers tot 20M rijen voor ELT kunnen verwerken of 10 verwerkingsuren voor ETL kunnen bereiken, per maand, afhankelijk van wat het eerst komt.
• CDI-PayGo: Alle mogelijkheden van CDI-Free zonder limiet op de verwerking van rijen of gebruiksuren. CDI-PayGo wordt geleverd met essentiële klantenondersteuning en SOC2-compliance. Bovendien betalen gebruikers alleen voor wat ze gebruiken met een creditcard.

Gebruikers profiteren van eenvoudige installatie en gebruik van deze data-integratiediensten met AI-gestuurde automatisering - codering, installatie of DevOps zijn niet nodig. Bovendien zijn de ETL/ELT-services voor datalading en -integratie in de cloud eenvoudig toegankelijk via elk van de ecosysteempartners van Informatica, waaronder Amazon Web Services, Databricks, Google Cloud, Microsoft Azure en Snowflake.

Meer informatie over CDI-Free vindt u hier.

Partners