10-01-2023

InterSystems gepositioneerd als Visionary in 2022 Gartner MQ for Cloud DBMS

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat het is gepositioneerd in het Visionaries Quadrant van het onlangs gepubliceerde Gartner Magic Quadrant for Cloud Database Management Systems.

Volgens het rapport "hebben Visionaries een sterk marktinzicht en een robuuste roadmap voor de cloud DBMS-markt. Ze hebben innovatieve ideeën over functionaliteit en demonstreren geavanceerd gebruik van nieuwe implementatiemodellen."

Scott Gnau, InterSystems Head of Data Platforms, zegt hierover: "Wij geloven dat onze positie als Visionary in het Gartner Magic Quadrant van dit jaar valideert dat onze innovatieve en unieke cloud native smart data services voorop lopen. Deze composable services nemen de complexiteit weg die doorgaans gepaard gaat met het bouwen van maatwerkapplicaties, waardoor organisaties sneller en gemakkelijker nieuwe inzichten verwerven en sneller dan ooit kunnen innoveren."

Met native ondersteuning voor ingebouwde AI- en machine learning-mogelijkheden, versnelt InterSystems IRIS de creatie van slimme data fabric architecturen. Adaptive Analytics biedt zakelijke gebruikers gemakkelijk toegankelijke mogelijkheden om gegevens uit meerdere bronnen te visualiseren, te analyseren en te ondervragen. Deze mogelijkheden maken het voor organisaties sneller en eenvoudiger om nieuwe inzichten te verwerven en intelligente voorspellende en prescriptieve diensten en toepassingen aan te drijven om klanten, partners en werknemers te bedienen.

Kijk hier voor een gratis exemplaar van het 2022 Magic Quadrant for Cloud Database Management Systems.

Partners