12-12-2022

Alteryx kondigt strategische investering in MANTA aan

Deel dit bericht

Alteryx heeft een strategische investering in data lineage bedrijf MANTA aangekondigd. MANTA stelt ondernemingen in staat om volledig inzicht te krijgen in de complexe data-omgevingen. Met de investering van Alteryx Ventures kan MANTA haar productinnovatie versterken, partnerecosysteem uitbreiden en groeien in belangrijke markten.

De investering van Alteryx in MANTA bevordert de toewijding van het bedrijf aan enterprise governance, risk en compliance en versnelt de gezamenlijke productintegratie.

MANTA stelt dataprofessionals en IT-afdelingen in staat om de kwaliteit van de datapijplijn in de gehele onderneming te waarborgen. Alteryx's ervaring in het mogelijk maken van analytics democratisering binnen veel van de grootste en meest complexe wereldwijde ondernemingen maakt het een ideale partner in het opzetten van sterke governance praktijken. De combinatie van beide bedrijven creëert een end-to-end oplossing die organisaties in staat stelt om diepgaand inzicht te krijgen in data lineage, met inbegrip van hoe gegevens door een bedrijf bewegen, waar ze vandaan komen, hoe ze worden getransformeerd en geanalyseerd, en uiteindelijk waar ze worden gebruikt. Dit creëert volgens Alteryx een zinvol controlespoor voor compliance.

Partners