07-12-2022

Data Tribes sluit partnership met Genesee Academy

Deel dit bericht

Data Tribes, in Amsterdam gevestigde startup, kondigt een samenwerking aan met de Genesee Academy, een leverancier van Data Vault en Ensemble Logical Modeling training en certificering.

Ron van Braam, Product Director bij Data Tribes, begeleidt meer dan tien jaar projecten om datawarehouses en dataplatformen neer te zetten die aansluiten bij de behoefte van de klant.

Hierbij worden collega’s in de praktijk gecoacht en getraind, zodat ze uiteindelijk zelf in staat zijn om de oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. "Data Modelleren op basis van semantiek staat voor mij altijd aan de basis van de oplossing, het perfecte vertrekpunt voor het toepassen van modelleringstechnieken zoals Data Vault en Dimensioneel modelleren. Deze overeenkomst met de Genesee Academy ervaar ik als een enorme waardering en stap voorwaarts om als trainer aan de slag te gaan. Hierbij kan ik mijn kennis en ervaring delen met de mensen binnen het mooie vakgebied waarin wij werken. Met deze nieuwe partnership kunnen wij met Data Tribes, onder de vlag van
Genesee Academy, trainingen aanbieden die online, in-house op locatie, op maat of via het open reguliere programma gegeven kunnen worden”.


Partners